PENELOPE DE AUTOMATISCHE WEKKER VAN VERSTAPPEN: 'UITSLAPEN ZIT ER NIET IN'

Nee, uitslapen zit er niet meer in voor Max Verstappen. De Red Bull Racing-coureur woont - zoveel als mogelijk is tijdens het Formule 1-seizoen - samen met Kelly Piquet en haar dochter Penelope. In huize Piquet begint de dag altijd vroeg in de ochtend en Verstappen gaat mee in dat ritme.

De drievoudig wereldkampioen spreekt van een automatische wekker. "Het zit er niet meer in dat ik tot tien uur ’s ochtends in bed lig", vertelt hij in een interview met De Telegraaf. "Als zij wakker zijn, word ik op een gegeven moment ook wel wakker en begin ik aan mijn dag. Soms om te trainen met Rupert (performance coach, red.), soms om te simracen, dan weer voor een andere afspraak met Raymond [Vermeulen].”

Bezoek aan Tokio

Maar, het leven van Verstappen draait niet álleen maar om racen. Max is namelijk ook een echte familieman. Kelly en Penelope waren aanwezig bij de Grands Prix van Australië en Japan en daartussen was er ook tijd om samen leuke dingen te doen. Bekend is dat Verstappen en Penelope het uitstekend met elkaar kunnen vinden.

"We hadden een leuke planning gemaakt. Vanuit Melbourne zijn we in Japan wezen skiën en na de race daar zijn we vooral in Tokio geweest. Ik vond het fijn om nu eens wat meer van de stad te zien, van verschillende districten. We zijn ook nog naar het strand gegaan. Niet om daar te gaan liggen, maar om de buurt een beetje te verkennen", aldus Verstappen.

Lees ook:

Kelly Piquet deelt beelden van Penelope die geniet van winnende VerstappenPenelope groot supporter van Max op het podium: "Jaa, Max!"

Verstappen blij voor Penelope: 'Straks denkt Kelly dat ze ongeluk brengt!'

2024-04-20T06:37:44Z dg43tfdfdgfd